Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd

Komeno (Peking) Internationale Handel Co.Ltd

Vuurvast Co. van Shengyu van de Yichuanprovincie, Ltd

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur
Grote Markt: West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Merken: KMN
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 100-300
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Komeno heeft Gesmolten Mineralen voor Vuurvaste materialen, (Uitgebeend & Met een laag bedekte) Schuurmiddelen, het Vernietigen en geleverd vervaardigd en de Oppervlaktevoorbereiding, de Deklaag, het Precisieafgietsel, anti-Uitglijdt, de Filtermedia enz. Komeno hebben onze eigen elektrische boogovens, grootte die materiaal, wasfaciliteiten sorteren, magnetische inhoud die faciliteiten en ons eigen chemisch en fysiek analyselaboratorium verwijderen om ervoor te zorgen dat onze producten met diverse internationale standaard en aangepaste vereisten in overeenstemming zijn. De hoofdproducten zijn Gesmolten Alumina (Gesmolten Aluminiumoxide, Kunstmatig Korund) en Siliciumcarbide (Black&Green) voor vuurvaste materialen en schuurmiddelen.

Onze materialen zijn met goede Chemische Inhoud, Fijn Deeltjesdistributie, Hoge Cleaness, Weinig Stof en Magnetische Inhoud. Onze product volgend systeem en QC op receival grondstoffen, productie en verpakking verzekeren de beste kwaliteit.

Geleverde mineralen: De gesmolten Mineralen zoals Bruine Gesmolten Alumina, Ondeugd Witte (Sub Grijs Wit,) Gesmolten Alumina, Witte Gesmolten alumin, Roze Gesmolten Alumina, Zwarte Gesmolten Alumina, Zirconiumdioxyde smolten Alumina, Enige Kristal (Monocrystalline) Gesmolten Alumina, Alumina In tabelvorm, Zwart Siliciumcarbide, Groen Siliciumcarbide; Andere schuurmiddel of ontploffingsmedia zoals Glas parelen, Granaat, Synthetisch Kryoliet; Andere vuurvaste mineralen zoals Gesmolten Calciumaluminaat, Tap-hole Klei, die Modder, Recarbonizer, Bauxiet, Porseleinaardeklei enz. neerschieten.

Norm: China GB, ANSI van Amerika, Japan JIS, Europa FEPA en Internationale ISO.

1, F8-F220, F280-F1500 voor schuurmiddelen in entrepot, het vernietigen en het oppoetsen

2, P8-P220 voor met een laag bedekte schuurmiddelen

3,01mm, 13mm, 35mm, 58mm, 00.2mm, 00.5mm, 100mesh, 325mesh voor vuurvaste materialen; Mesh Sizes, Micron rangschikt andere andere grootte volgens klantenverzoek.

4, Gecalcineerde Gesmolten Alumina (Middelgroot & Op hoge temperatuur), Tweede Rang BFA, Laag Natrium WFA, Bamarc WFA, de Boetes van de Stofcollector van BFA, WFA, Siliciumcarbide.

 

China Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Bedrijfsprofiel 0China Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Bedrijfsprofiel 1China Komeno(Beijing)International Trading Co.Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Komeno (Peking) Internationaal Handel drijvend Co., Ltd hoofdkwart in Peking terwijl installatie die in Luoyang-Stad, Henan-Provincie, het productiecentrum wordt gevestigd van vuurvaste materialen en schuurmiddelen. De voorganger van het bedrijf is bezig geweest met de productie van bruin korund meer dan 20 jaar. De productie van wit korund en siliciumcarbide is meer dan 10 jaar geweest, en het heeft rijke productie en marktervaring in de industrie. Wij begrijpen ook de producten en de grondstoffenbehoeften van de cliënt. In de malend wielindustrie, de vuurvaste baksteenindustrie, de amorfe vuurvaste industrie, heeft de zandstralenindustrie rijke marktervaring en handhaaft goede communicatie relaties met klanten op verwante gebieden. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteitskorund, siliciumcarbide en andere schuurmiddelen en grondstoffen voor vuurvaste materialen, schuurmiddelen, zandstralen, precisieafgietsel, metallurgische ijzerproductie en andere industrieën. Het bedrijf integreert productie en verkoop, en heeft rijke productieervaring en eindverkoopervaring om u van professionele producten en de diensten te voorzien.

Dienst

Verpakking & Vervoer

Het grootste deel van onze producten zijn kunstmatige of natuurlijke vuurvaste of schurende mineralen die stevige grutten zijn zich of, met verschillende kleuren zoals bruine, zwarte, witte, groene, roze enz. wegens hun verschillende chemische inhoud poederen. Als niet speciaal geïnstrueerd, kunnen onze producten door menselijk lichaam worden geraakt en geen kwaad fundamenteel doen.

Onze mineralen worden meestal in Jumbo Grote Zak ingepakt of Kleine Zakken die van geweven plastiek of document wordt gemaakt. De kleine zakken worden gewoonlijk gezet in een jumbo grote zak of op een pallet voor eenvoudige vervoer en behandeling geladen. Hieronder zijn de hoofdsoorten verpakking die op groot zaktype worden gebaseerd, of niet gepalletiseerd materiaal van kleine zak:

a) 25kg geweven Plastic Zak

b) De ronde Jumbo Grote Zak van 1M/T, 1.2M/T, 1.3M/T enz., met spruit op bovenkant en bodem, drukken op grote zakken kan worden aangepast

c) 25kg geweven Plastic Zak en 40 Zakken in een vierkante Jumbo Grote Zak

d) 25kg de geweven Plastic Zak en 40 zakken op een Houten Pallet, drukken op 25kg-zak kunnen worden aangepast

e) 25kg document de Zak en 40 zakken op een Houten Pallet, drukken op document zakken kunnen worden aangepast

Geweven Plastic Zakken en Document Zakken met plastic binnenste gedeelte tegen het lekken of vochtigheid te beschermen

De houten Pallets zijn in krimpfolie verpakt voor bescherming, en beschikbare kartonhoeken om het pakket tegen mogelijke schade tijdens vervoer te beschermen

Triplexpallets en Uitgerookte Houten Pallets beschikbare allebei; Beschikbare palletgrootte: 0.8m*1.2m Euro Type Pallet, 1m*1m, 1.15m*1.15m, 1.05m*1.05m enz., pallets die met 2 kanten of 4 kanten voor vorkheftruck/kraan worden gemaakt, of die aan klantenverzoek worden gemaakt.

Onze producten zijn geschikt voor gemeenschappelijk vervoer zoals wegvervoer, spoorwegvervoer, zeewegvervoer, luchtvervoer enz. zonder speciale behandeling behalve pakketschade en vochtigheid. Voor de uitvoerverzending, worden de producten gewoonlijk verscheept aan ladingshaven door vrachtwagens, dan in containers geschikt voor internationale zeewegverzending geladen. Omdat onze mineralen gewoonlijk zeer zwaar zijn, slechts 20 voet wordt de container gekozen omdat het rendabeler is. Het maximumgewicht dat in een 20 voet container wordt geladen wordt beslist in gewicht en afmeting van de pakketten, vereisten van de scheepvaartlijn, grens van het de invoerland enz., gewoonlijk 20-27 metrische tonnen.

Opslag & Behandeling

Onze mineralen doen geen kwaad aan menselijk lichaam zonder speciale zorg bij behandeling en de opslag. Maar omdat onze producten zeer zwaar zijn, zou de bijzondere aandacht aan het laden en het leegmaken moeten worden betaald. De jumbo Grote Zakken of de Pallets zouden door opgeleide beroeps met vorkheftruck of kranen moeten worden behandeld. De producten zouden in professioneel pakhuis voor vuurvaste of schurende materialen met goede binnen ventilatie en droge lucht moeten worden opgeslagen. De maatregelen zouden moeten worden getroffen om vochtigheid of ontploffing te vermijden die door teveel poeder in de lucht wordt veroorzaakt. Onze refratory mineralen en schurende korrels kunnen gemakkelijk zijn om poeder in de lucht te creëren, wordt het professionele materiaal hould gedragen voor professionele behandeling als zand het vernietigen, het snijden, oppoetsend enz. Als de materialen worden geslikt, spoel gelieve onmiddellijk met schoon water en naar medische hulp van artsen te streven.

Steekproefbeleid

Wij kunnen vrije steekproeven verstrekken aan klant voor test. Als de vereiste hoeveelheid teveel is, kan de klant voor de steekproeven moeten betalen. Beccause van velen steekproefverzoek, zou klant voor het verschepen/het vervoer van de steekproeven moeten betalen. Ons laboratorium kan de rapporten van de provicetest voor steekproeven dat wij, of steekproeven naar laboratoria verzenden afleveren die door klant worden genoemd. De klant wordt voorgesteld om zoveel mogelijk informatie te verstrekken aan uw contact in Komeno zodat wij gedetailleerd uw vereisten worden en de juiste steekproeven. leveren.

Kwaliteit & Hoeveelheid

Wij wegen onze producten tijdens productie en verpakking op bepaalde frequentie. De goederen zijn met redelijk brutogewicht alvorens te verschepen. Onze schalen worden gecontroleerd tegen norm om de 2 maanden. Het redelijke verschil op gewicht zou moeten worden goedgekeurd; als te groot verschil, geregeld door onderhandeling. Als het onze fout is om klant genoeg hoeveelheid niet verzonden te hebben, kan de verschuldigd geweeste hoeveelheid met uw volgende orde worden verscheept.

De kwaliteit van de producten zou in het contract of Portugal moeten worden gespecificeerd, of onderworpen aan geschreven documenten. De klant wordt voorgesteld om als gedetailleerde vereisten te verstrekken mogelijk aan onze verkoopmensen. Komeno heeft ons eigen laboratorium voor chemische inhoud, deeltjesdistributie, het zeven, dichtheid, magnetische inhoud enz. alvorens uit ons pakhuis te verschepen en wij zal verstrekken certificaat van analyse voor elke partij van productie. Het redelijke verschil op testresultaten wegens verschillend testmateriaal, testmethode en bemonsteringsmethode onder verschillende laboratoria moeten zou worden goedgekeurd. Als te grote kan het verschil en niet door onderhandeling worden geregeld, kunnen de steekproeven naar een derde partij opnieuw worden verzonden loboratory voor test. En de testresultaten zouden bindend moeten zijn op beide partijen.

OEM & Aangepast Product

Beperkt Komenoco., is verheugd geweest om de verpakking en het merken met het merk en het embleem van de klant te doen helpen markt en merk marketing uitbreiden.

Naast onze standaardproducten, zijn wij ook verheugd geweest om aangepaste producten van speciale chemische specificaties, deeltjesdistributie, speciale behandeling enz. volgens de speciale eisen van de klant te maken de verschillende toepassingen en.

Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in